Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Wednesday, June 03, 2009

V-aţi gândit vreodată?

Cam câte contacte aveţi în lista de messenger şi cu câte vorbiţi în mod frecvent? Am făcut aşa un calcul şi sunt cam ...169 de contacte în lista mea de messenger, din care trebuie să mai scad cel puţin vreo 2-3 care sunt dubluri de cont ale unor persoane. Plus cele cu care nu vorbesc în mod curent, care sunt mult mai multe. Să zicem cam trei sferturi din lista de messenger. În fiecare zi, vorbesc cu aproximativ noua persoane. Doar noua din cele ...169!  


În curând, mai exact pe 13 iunie a.c., Yahoo 360 se va închide aşadar cei care susţineau cu adevărat un blog acolo vor trebui să-şi caute un alt loc. Mă gândeam aici la o prietenă din America pe numele ei...tot Cristina, care ar putea să se mute pe blogger începând cu 13. :) Dacă ai ajuns aici, dragă Cristina, te invit să laşi un comment că să ştiu de unde să te iau. ;))  


pupici şi...pe mai târziu!

No comments:

Post a Comment

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time