Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Monday, August 10, 2009

Filozofia: un ghid pentru fericire

Pentru ca tot ne intrebam noi zilele trecute ce este fericirea, iata Un ghid pentru fericire.
Noroc cu Petre, care are grija mereu sa scrie cate ceva interesant la el in pagina. As zice eu, extrem de interesant. Aveti atasate si filmuletele cu exemplificari pentru cele 6 teme tratate:
increderea in propria persoana, fericirea, furia, stima de sine, iubirea, dificultati (in viata) si libertatea omului de a-si alege atitudinea in orice circumstante.

Recunosc ca n-am apucat sa le vad pe toate, in acest week-end n-am avut o stare prea buna. Poate tocmai de-asta ar trebui sa le urmaresc. :)

Cititi aici articolul http://damoc.ro/2009/08/filozofia-un-ghid-pentru-fericire/


Fericirea:


2 comments:

 1. Buna Crisa,
  Ma bucur de fata noua a blogului...este mai frumoasa...daca doresti sa pui in locul sagetii de maus altceva poti da cautare ,,cursors" si tot asa iti apar multe pagini...intri pe ele si copii codul la fel ca la background si il introduci pe blog.
  O seara frumoasa iti doresc!

  ReplyDelete
 2. Buna Valy,
  M-am gandit sa pun altceva in locul mouseului, dar tot la fel de bine ma gandesc ca poate se incarca pagina mai greu din cauza asta si stiu cat de mult ma supara pe mine asa ceva, so...am zis mai bine nu. Parca tot la tine pe site am vazut inimioare zburatoare sau ma insel? Foarte dragute, am mai avut si eu fluturasi pe un blog vechi, dar am renuntat tot din cauza de "prea incarcat".

  te pup si sa auzim de bine!

  ReplyDelete

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time