Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Friday, October 30, 2009

Ce mai e nou in tara

Tocmai am terminat o cafea delicioasa. Atat de delicioasa pentru ca nu mai bausem de mult timp una. Cam de o luna sau ...asa ceva. Acum ca mi-am revenit putin cu stomacul, ar trebui sa ma abtin sa mananc chiar toate tampenile posibile: ciocolata (o da, este rea, chiar daca-i buna!), dulciuri procesate (of, si cand ma apuca asa cate o pofta!), inghetata (cica ar fi mai sanatoasa decat ciocolata pt ca e lichida...totusi) si alte cele....cum ar fi cartofi prajiti, aripioare tot prajite (mmm) si alte "minuni"...hmmmm! Of! totul tine de obisnuinta si cred ca ar fi ideal sa ma obisnuiesc sa mananc salate si alimente gatite in casa cu cat mai putin ulei. A, nu ca as tine vreun regim de slabit, dar....oh! organismul meu nu prea accepta prostioarele astea si ficatul incepe sa dea din picioare! :))

Astazi am tot cautat oferte pentru Sighisoara si Baile Govora. Nu stim inca unde o sa mergem, dar sigur undeva tot plecam. Si cum ne place balaceala, cred ca o sa ne 'teleportam' la bai undeva. Nu stim inca la care bai, dar....ne dumirim noi din mers. Abia astept sa fac niste poze noi si sa vad alte locuri! Ultima oara am iesit la Baile Herculane unde am fost deja de doua ori. Nu ca m-am saturat, as reveni acolo cu cel mai mare drag de inca 10 ori! Dar sa ne mai plimbam si prin alte zone ale tarii, eventual poate gasim una pe gustul nostru unde sa scapam de Bucurestiul asta infernal. Pana la urma toata lumea il cauta, toti stiu cat de poluat este si cat de nociv e sa traiesti aici, dar toti dau navala cand stomacul interpreteaza arii din ce in ce mai variate: e foame de bani, e foame de bani!


Mai devreme am vorbit cu Stefania, o fosta colega din facultate care e disperata ca nu-si mai gaseste de lucru de mai bine de o luna. Cum nu-i din Bucuresti si trebuie sa plateasca o suma uriasa doar pt chirie, trebuie sa gaseasca si un job bine platit. Ce-i drept fata, e criza. Ce e si mai corect e ca - daca vrei sclavie, o s-o si gasesti! Oooo, da! Cu siguranta! Stai asa sa se mai domoleasca putin criza si hop, te-ai si bagat la jug! Aaaa, vrei si mai repede, nu mai ai rabdare pana se....termina criza?! Nu-i nici o problema, te bagi chiar acum la trasul plugului. Chiar nici o problema. Angajatorii abia asteapta sa te vada mai timida si mai neincrezatoare ca au si sarit pe tine sa te faca sa te simti incompetent ca sa-ti ofere, cica, un salariu pe care oricum, abia il meriti. La valoarea ta....sa te multumesti si cu ala! Si uite asa isi bat joc (efectiv) marile corporatii de bietii amarasteni care isi duc traiul de pe o zi pe alta, incercand sa razbeasca cumva. Si vorba aia, nu disuctam aici de cineva care n-a invatat. Fata asta chiar s-a spetit in toti cei 4 ani de facultate sa invete tot ce se putea. Dar...deh! Unde nu exista si putin tupeu......Noh acum ce sa zic, eu am invatat-o ce sa faca sa-i "dea in cap" angajatorului si sa nu cumva, sa NU cumva sa se lase intimidata de el. Si cum e ea putin mai neincrezatoare, a trebuit sa-i fac si plinul de incredere in propriile forte. Astazi i-am trimis un link pentru un job si aplicand la el, angajatorul a si sunat-o, iar luni are interviu! Ii tin pumnii!


In asteptarea articolului pentru maine mai rasfoiesc putin ofertele pentru bai. Sau cele pentru Craciun si Revelion, desi Florin n-o sa poata sa isi ia liber pentru ca e balamuc la el la birou...dar! E foarte posibil sa o intindem vreo 2-3 zile, fix in week-end-ul de Craciun! ;)

Pe curand!

2 comments:

  1. hi, thanks for following my blog :) Yours is beautiful! I learned how to make the butons for my blog on an online tutorial. Ill try to find it and let you ok :)

    ReplyDelete
  2. Hi sweetie,
    This is how you vote.
    You can go to my blog
    littlemissheirlooms.blogspot.com
    and under the "contact" button there is a TopBabyBlog button. All you do is push that (the code is in the button) and you are done. It will take you to another website but thats all you do! Also in the entry detail for the giveaway there is button for voting also...the same Top Baby Blogs button. All you have to do is push it. You can vote once a day :)
    thanks so much

    ReplyDelete

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time