Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Monday, December 07, 2009

Muzica si dansul

Ultimul spectacol Irish Way n-a fost chiar atat de reusit precum a fost cel de acum 2 luni, cand am mers prima oara la un asemenea spectacol: sunetul a lasat mult de dorit, fiind un haos total inainte de inceperea spectacolului cu cel putin 30 de minute inainte. Pentru cei care organizeaza astfel de spectacole: scutiti publicul de partea cu reglatul sunetului, 5 minute poate fi suportabil, mai mult insa devine ceva extrem de iritant. Plus ce-a iesit si ce s-a auzit in timpul spectacolului, mai mare pacatul de vocea celor de la microfon. In ceea ce priveste invitatii (sau, mai bine spus - publicul), majoritatea fumatori, au facut ca sala sa para un pub de 3 lei in care ventilatia nu functioneaza. Daca esti fumator, mai gandeste-te si la cei care nu fumeaza si sunt acolo pentru spectacol si nu neaparat pentru o bere si-o tigara. Toti bagau tigara dupa tigara si am zis ca asta e motivul no 1 penrtu care n-o sa mai asist la astfel de spectacole in cazul in care sala sau regurile nu se schimba. Imi pare rau sa spun asta, dar e adevarat. Fumul de tigara ma ineaca rau de tot si pur si simplu nu-l suport. La ce sa mai dau si bani pe bilet, ca sa stau in fum?!
Unde mai pui ca scena n-a mai fost scena....din cauza spatiului extrem de mic si a numarului mare de dansatori care formeaza grupul Irish Way, scena a fost 'trasa' in spate, iar dansatorii si-au aratat maestria direct pe podeaua incaperii, lucru deloc placut cand te gandesti ca tocmai asta e - splendoarea dansului irlandez sta in partea de jos corpului si nicidecum in cea superioara, cea care se vedea cel mai bine, picioarele dansatorilor fiind ascunse printre mese si capete. Apoi a mai fost ceva ce nu mi-a placut deloc. Ora de incepere: cand s-a anuntat 8pm si au inceput la 8:45, iar apoi au luat o pauza de 10 minute, lucru care a dus si mai mult la lungirea spectacolului cu mult.
Cu poze, din ultimul spectacolul.

Tot grupul
Mara


muzica - Shannon Band

Eu si Mara~~~~~~~~an optimistic mind-set finds dozens of possible solutions for every problem that the pessimist regards as incurable.

2 comments:

  1. Se mai intampla si asa ceva, nu poate sa mearga totul uns ca pe roate, insa poate urmatoarele spectacole vor fi mai reusite?

    ReplyDelete
  2. I always love to attend rock show. your images are nice.

    ReplyDelete

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time