Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Friday, February 26, 2010

Ma-mbie gandul la...

Nici nu s-a aratat soarele prea bine afara, ca mi-a si fugit gandul la vacanta de vara! La nisipul fierbinte si auriu si la umbrelutele insirate cuminti pe plaja. La o limonada rece cu cuburi de gheata! Sau la un frappuccino delicios şi racoros ornat cu multa frisca! Ma si vad imbracand iar rochitele vaporoase in care zburdam anul trecut ! Anul asta se spune ca o sa plecam in tari straine unde nisipul e mult mai fin, marea de cristal, aer curat si lume mai prietenoasa. Acum insa n-as putea sa spun ce ne rezerva viitorul, inca nu m-am facut ghicitoare in stele (as vrea eu!). Ramane de vazut de va fi. Insa ultima colectie de costume Victoria Secret m-a dus cu gandul la mare si relaxare! Cum sa nu-ti placa asa ceva?
Albastru relaxant ca marea

Asta arata chiar superb: colorfull!

La moda este, se pare, sutienul asortat partial cu bikinii, cum ar fi doar snurul de la sutien in aceeasi culoare cu bikinii, ca in poza de mai sus. Albul si portocaliul accentueaza bronzul!

Pot sa ma mandresc cu corpul meu aproape perfect si abia astept sa-l rasfat la soare. Bine, o sa spuneti ca merg prea departe, dar visatul nu costa, nu-i asa?


Revin cu picioarele pe pamant si ma intorc la borcanele mele. ;))

Pe curand!

6 comments:

  1. Faine borcane ai. :P :) Ce-ti mai fac?

    ReplyDelete
  2. Credeam c-o sa comentezi fetele astea frumoase, cand colo tu te iei de borcanele mele. Stii bine care sunt la ora actuala. Plus altele pe care le culeg de pe drum...;))

    ReplyDelete
  3. Odata cu primavara sper ca sufletul sa-ti infloreasca ca un ghiocel... sa radieze ca un soare... sa ofere caldura si iubire... si, nu in ultimul rand, sa ramana mereu tanar. Un martisor mic si dulce pentru o fiinta deosebita!

    ReplyDelete
  4. Asemenea si inca mai mult iti doresc si eu tie, Valy! Fie ca fiecare raza de soare sa-ti lumineze sufletul!

    ReplyDelete
  5. Primavara... anotimpul renasterii, al trezirii la viata, face acum de ziua aceasta de 8 Martie, ziua cea mai plina de feminitate, zambete, si caldura sufleteasca!
    Fie ca toate impinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni..si fie ca primavara iubirii sa iti inunde sufletul cu bucurie si cu parfumul tuturor florilor sale.Iti doresc un 8 Martie cat mai frumos :*.

    ReplyDelete
  6. Si eu astept cu nerabdare vacanta de vara...m-am saturat de gerul si viscolul din ultimul timp.Te pup si spor la "borcane" :)) !!!

    ReplyDelete

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time