Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Wednesday, March 17, 2010

Mi-e frig, dar ma tratez dansand!

Si ma convinge Oana sa merg la spectacolul Marei Cernat, surioara ei draga, ca doar e Sf. Patrick's Day si deh, e Irish Way! Spectacol in aer liber, undeva pe langa Lipscani, in minunatul centru vechi. Habar n-veam unde se tinea spectacolul, caci ii spusesem Oanei ca nu vin, asta dupa ce nasucul meu nu dadea semne ca ar vrea sa stea cuminte. Insa dupa ce ma gandesc si ma razgandesc de mai multe ori, ma trezesc iesind din casa spre Unirii. Probabil nu aveam deloc stare si vroiam si sa asculd niste muzica irlandeza. Asa ca zis si facut. Adica....plecat si fix trezit langa Oana. Din intamplare. Pura intamplare, caci prima oara am crezut ca e altcineva si imi ziceam deja: "sa vezi ca ma iau de cine nu trebuie!" Cand colo, era chiar ea, Oana, cu inca doua persoane, tatonau terentul pe langa "cabina de schimb si pudrat nasucuri", unde surioara ei facea ultimele pregatiri. In fine, a inceput si spectacolul si am putut vedea cum se zguduie scena. Nu de alta, dar dansul irlandez e ....zdravan, nu gluma! Si fix cand incepea sa-mi placa mai mult, a inceput si-un vanticel de primavara sa bata mai tare. ...si cum eram deja "luata" de-o raceala mica, am zis ca e cazul sa ma car acas' pana nu incep sa stranut necontrolat... Bine, nu inainte de a face vreo 3 poze, asa, ca de prezenta. Spectacolul am inteles ca a continuat in Hard Rock Cafe, cu incepere de la ora 9pm.

In sfarsit, spre seara, putina politica. Deschid televizorul si vad ca pe Antena 3 se discuta de zor...”Top 10 masuri anticriza”...concret, ce fac guvernanti pentru noi? Si cand ma uit mai bine, o vad pe Udrea cum isi da toata silinta sa ne fie noua mai bine. Atat de tare se chinuie, incat abia sta sa nu pice de somn la o sedinta de partid. Uitandu-ma la ea, mai ca-mi pica si mie ochii in gura, parol, e molipsitor somnul asta!


De ce pica de somn Udrea la sedinta?

1). nu a dormit bine, a avut un cosmar?

2). a umblat intr-un bar, ceva , si poate a drinkuit prea mult?

3). a avut o noapte alba, portocalie sau roz cu cineva?

6 comments:

  1. Majoritatea dintre cei prezenţi au îngheţat la propriu, înainte de începerea spectacolului.
    ____

    Blonda nu moţăia, ci medita!!!

    ReplyDelete
  2. Ai fost si tu la spectacolul Sf. Patrick's day?

    Cu blonda ai fost tare! Sigur medita, ce rautacioasa sunt. :|

    ReplyDelete
  3. Da, am fost...
    restul este ISTORIE...inclusiv pentru celelalte două întrebări...

    ReplyDelete
  4. Ce-ti mai place tie sa ma faci curioasa....! Totusi, n-am inteles de ce nu suporta altii, nu de alta, dar n-as vrea sa fiu o nesuferita...

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time