Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Wednesday, May 12, 2010

Schimbarea ti-ar putea prii

Da, n-am mai intrat pe aici de ceva vreme. Pur si simplu am lasat totul balta. Am fugit afara. Am cunoscut lume noua. Am intampinat primavara. Am ras la soare. Din pura intamplare am dat peste o carte "Alte motive pentru a zambi" si m-am oprit sa o citesc. Mi-a placut capitolul nr4.

"Primim alinare de la cei care sunt de acord cu noi si ervoluam in urma relatiei cu cei care ne dezaproba."

"In lumea actuala, plina de transformari sociale si corporatiste, siguranta locului de munca este de domeniul trecutului. Chiar daca trebuie sa acceptam faptul ca schimbarea este inevitabila, ar trebui sa fim constienti si de faptul ca multe schimbari sunt de natura pozitiva, de pe urma lor avand de castigat atat oamenii,  cat si afacerile.
Unele lucruri le poti schimba, pe altele, nu. Nu poti schimba data la care te-ai nascut, locul in care te-ai nascut, cum te-ai nascut sau in ce familie te-ai nascut. (...) Constituie o realitate faptul ca nu poti schimba nici un singur eveniment care s-a petrecut deja. Nu poti schimba o soapta de ieri. In schimb, ziua de maine este cu totul si cu totul altceva. Daca esti dormic sa-ti schimbi modul de gandire astazi, iti poti schimba viata si modul de a trai, astfel incat zilele urmatoare sa fie mai bune si mai stralucitoare.
Exemplu: pe vremea cand eram elev la Liceul Yazoo City din Mississippi, tenisul de masa era unul dintre sporturile mele favorite. Sincer, puteam sa-i bat pe majoritatea colegilor mei la acest joc. Apoi a aparut un coleg nou  si a inceput sa ma bata cu regularitate. Eu foloseam vechea priza cu trei degete, el folosea noua priza gen "strangere de mana". Am crezut ca pot juca la fel de bine cu priza "strangere de mana". Rezultatele initiale au fost dezastruoase. Colegii ma bateau mar. Dar, dupa cateva saptamani, am inceput sa castig si am reusit in cele din urma sa-l inving pe "pustiul cel nou". Sunt ferm convins ca nu as fi reusit daca nu mi-as fi schimbat tipul de priza, desi la inceput m-am descurcat mai prost.
Mesaj: analizeaza situatia. Ai ajuns cat de departe puteai si te descurci excelent folosind metodele actuale? Daca da, nu-ti fie teama sa faci doi pai inapoi daca in felul acesta vei putea sa inaintezi apoi trei pasi."

"< Seful, concediind un angajat: "Priveste partea buna a lucrurilor. Intotdeauna ai spus ca vrei sa fii un intreprinzator." >"

No comments:

Post a Comment

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time