Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Wednesday, November 17, 2010

Adio Tip-Top Unirii

Pentru cei care stiu locatia, este (inca) un loc unde poti sa beai o cafea si sa mananci o pizza, printre alte bunatati. Unii spun ca pizza nu era cine stie ce, insa locatia era una linista, unde nu se fuma, lucru care pe mine ma incanta teribil pentru ca nu suport fumul deloc! Asadar, in curand vom ramane doar cu un singur Tip-Top in zona Unirii, cel spre Sf. Vineri, insa acea locatie este extrem de mica si inghesuita si nu poti sta acolo la o barfa mica ;)) Din cate se pare, locatia se va inchide in maxim 2 saptamani. Eu ma intreb daca mai rezista inca o saptamana, nu doua! Motivul pentru care se inchide? Chiria prea mare, criza care ne sufoca pe toti, noi planuri pt viitor? Nu stiu! Sa vedem acum ce o sa infloreasca in locul Tip-Top. Sper ca nu o banca, nu de alta, dar sunt satula! Zona e deja prea intesata de atatea sedii de banci, langa Tip Top aflandu-se Banc Post. Iar inainte de Banc Post va spun eu (pt cine nu stie) se alfa  BRD chiar pe colt.
Se poate sa fiu subiectiva, dar imi place locatia pentru ca e aproape de Unirii, are preturi rezonabile si e un loc linistit si fara fum.

No comments:

Post a Comment

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time