Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Friday, August 07, 2009

Stai, stai!

Nu, n-ai nimerit aiurea! E acelasi blog ca pana acum! Tot, da, da, tot Cristina pe care o stiai! Am schimbat culorile blogului pentru ca erau prea...negre! Iar eu sunt o persoana optimista! De fapt, cine ma cunoaste stie ca nu-mi place nuanta negru deloc! Am doar o bluza si o fusta in aceasta nuanta si imi este de ajuns! ASA ca DA, am hotarat sa schimb culorile blogului. Ce nu-mi place deloc e ca BLOGGER nu ofera prea multe alternative atunci cand vine vorba de sabloane (cum e tradus in romana). Ai cateva vechi, antice si de demult. Oare nu face nimeni nimic pentru a schimba cumva lucrurile? Ca sa nu mai spun ca atunci cand incerci sa editezi codul HTML dai peste o gramada de obstacole pentru ca nu-l poti schimba dupa bunul plac. DAR, asta e - imi plac altele la blogger si n-am de gand sa-l schimb! De ce a fost negru insa de la bun inceput? Pentru ca da, era vorba despre vise, iar noi visam de obicei noaptea. Oare sa fie chiar asa? Eu cred ca mai mult visam cu ochii deschisi, nimeni nu ne poate fura visele!
Asadar, bine ati venit la noua mea pagina, mai colorata si nu foarte! caci imi plac culorile naturale, linistite, apropiate de nuantele pamantului, dar nu prea inchise.

Later edit: MULTUMESC lui KALI in a carei pagina am gasit un frumos sablon care mi-a placut atat de mult, incat am verificat pagina de unde l-a luat ea asa ca...voila! M-am facut cu un background frumos. :)

pe curand,
Crisa

6 comments:

  1. new colour, new look ? I liked it :)

    ReplyDelete
  2. Buna Cris!
    Vino pe blog la mine...ai cateva explicatii la comment...daca ai nelamuriri pot sa te ajut mai usor pe mail!
    Succes!

    ReplyDelete
  3. Asta aşa e, nu oferă ăştia prea multe şabloane. Însă, eu am un roz prea optimist. Şi unde mai pui că eu nu mă omor cu rozul absolut de loc. Dar arată bine aici la tine....
    Cunosc câteva persoane ce nu au temele acestea obişnuite şi antice. Am să le cer mai multe detalii cu privire la locul unde le-au găsit şi am să-ţi comunic. Poate vei găsi pe acolo ceva ce-ţi place :) weekend plăcut. Te-am pupat.

    ReplyDelete
  4. hi there:)
    ti-am primit cu mare placere vizita:) si ma bucura si faptul ca blogul meu a fost deschis in primele 10:))
    da.. scriu ciudatel, doar ca,pentru mine cuvintele au viata, atunci cand altii le omoara folosindu-le chiar si atunci cand nu cred in ele.. eu prefer sa le ametesc...sau sa ma las ametita de ele, de dansul lor prin capul meu , nu fac decat sa le prind din zbor si sa le astern pe tastatura...sau pe foaie

    felicitari pentru noul look al blogului, e plin de viata si se simte optimismul paginii:)
    o seara placuta.
    o noapte frumoasa.
    o dimineata infloritoare.
    o zi minunata.
    :)

    ReplyDelete
  5. @Valy

    Am gasit pana la urma un background superb cu ajutorul lui KALI. Uite site-ul de unde poti "culege" coduri de background: http://www.thecutestblogontheblock.com/

    numai bine si pe curand!

    ReplyDelete
  6. @Lucylle
    Am gasit un site foarte frumos, http://www.thecutestblogontheblock.com/ , de unde poti copia teme de fundal chiar superbe. Sper sa-ti placa. O sa trec sa postez asta si la tine ca sa fiu sigura ca vezi mesajul.
    te pup!

    ReplyDelete

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time