Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Saturday, September 11, 2010

Schimbarea

Stiti, m-am intrebat mereu de unde vorba aia: "sa ramai asa cum esti" sau "sa ramai neschimbat" sau si mai cunocuta "sa nu te schimbi!" cand de fapt, noi toti ne schimbam zilnic?! Nu e zi care sa semene cu cea anterioara, desi faci aceleasi lucruri. Nu e lucru care sa nu se schimbe. Tu te uiti in oglinda in fiecare zi, dar vezi mereu alt om. Cum asa? Pai asa bine! Peste noapte te schimbi~! Ca e si vorba aia: "dar ce-a patit asa de s-a schimbat peste noapte?" N-a patit nimic, s-a schimbat pur si simplu! Schimbarea e inevitabila, toate se schimba si ca sa-i faci fata cel mai bine trebuie s-o accepti. S-o primesti atunci cand vine fara sa te impotrivesti. Fara s-o negi, fara sa spui ca nu exista. Cand colo, noi oamenii suntem invatati de mici copii exact inversul! Sa ne gasim un loc de munca si sa ramanem acolo, sa ne alegem o casa si o stam fixati pe ea toata viata, sa ne alegem un partener si cu ala sa ajungem la batranete! Cand si vremurile se schimba si nu mai poti avea doar un loc de munca, cand si casa ajungi s-o vinzi, fiind nevoit sa iei alta, cand si partenerul de viata nu mai corespunde si trebuie si el schimbat! Cum?!?!!?? Cum sa nu existe schimbare cand ea e peste tot!? Si cum sa vina ea usor cand noi ne impotrivim ei cu inversunare?

Lucrurile se schimba, schimba-te si tu usor, incet, o data cu ele.

5 comments:

  1. daca nu uitam de unde am plecat ,atunci nimic nui pierdut si sa incercam sa nu facem altora ce nu ne place noua .
    Mersi de sfaturi pt blog .

    ReplyDelete
  2. Asta ar trebui sa fie o regula de aur pentru toata lumea: sa nu faca rau celorlalti. Daca s-ar intampla asa, lumea s-ar transforma intr-un paradis. Noi insa am ajuns sa fim mult prea rai si de-asta nu putem sa atragem tot rau....vezi ce se intampla cu tara asta: atragem ceea ce am dat acum 20 de ani! (fara sa intru in detalii politice)

    ReplyDelete
  3. Buna ziua, dorim sa va facem o propunere comerciala! Daca sunteti interesat trimiteti un e-mail la office@falvorotarybids.ro

    ReplyDelete
  4. Adu-ti aminte ca vei muri!
    Este primul pas catre a deveni Constienta, treaza si decuplata de la asa-zisa paradigma si vei putea astfel sa devii creatoarea propriului tau Destin, vei putea manifesta alt Viitor.
    Suntem Totul si Nimic.

    ReplyDelete
  5. N-am uitat niciodata, Ultimus. Din contra, realizez asta pe zi ce trece, tocmai din cauza asta trebuie sa traim aici si acum, nici ieri si nici maine. Iar schimbarea face parte din viata noastra si tot de noi depinde cum o acceptam mai usor ...sau mai greu.

    ReplyDelete

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time