Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Monday, March 21, 2011

Targul de Primavara Raw Vegan

Pe 27 martie 2011, la Rin Grand Hotel din Bucuresti, in sala de conferinte Paris, Strada Vitan-Bârzeşti, nr 7D, et 13, Bucuresti se va desfasura Targul de Primavara Raw Vegan.Pe 10.10.10 s-a desfasurat in Bucuresti la Rin Grand Hotel, primul Targ Raw Vegan din Romania, organizat concomitent cu World Raw Food Day, o miscare internationala, sub brandul stabilit de noi in tara, Romania Goes Raw. Ne-am bucurat de un numar frumos de vizitatori, peste 1000 de persoane de diverse varste si clase sociale, care au fost curiosi sa afle cat mai multe despre aceste gen de alimentatie. Alaturi de noi am avut pe parcusul targului reporteri de la Pro TV si Antena 1 si 3, care au facut posibila mediatizarea evenimentului in cadrul stirilor de seara de la ambele posturi, iar cu aceasta ocazie le multumim din nou. Reportajul de la Pro TV il puteti viziona aici, si cel de la Antena 1 se poate vedea aici. De asemenea, puteti vedea aici poze de la targ, pentru a va face o imagine despre felul in care a fost.

Pentru cei care circula cu mijloace de trasport in comun, e bine de stiut ca in fata hotelului se afla statia autobuzului 102. Sunt 3 statii de autobuz pana la metrou, statia Aparatorii Patriei (linie directa pana la Unirii, 5 statii). In partea opusa, tot cu 102, se poate ajunge la autobuzul 123 (sunt 3 statii) care merge catre Piata Unirii. Link la Google Maps, pentru a vedea harta de mai jos marita.


 
Organizatorii sunt Ligia Pop (www.ligiapop.com, coordonator national) raw vegan chef, autoarea primei carti de retete, Retete Vegane fara Foc”, impreuna cu Quark SRL, distribuitor autorizat de roboti de bucatarie de ultima generatie.


Targul va fi deschis publicului larg, incepand cu ora 10:00-20:00, iar intrarea va fi gratis. Vom aveam expozanti, care vor oferi vizitatorilor o gama larga de produse diverse. De la electrocasnice de ultima generatie, carti de retete, legume si fructe bio, tavite si caserole cu seminte germinate si vlastari, uleiuri aromatice, si pana la delicatese raw vegan ambalate sau proaspat preparate. In concomitent cu expozitia, intr-o sala special amenajata vor fi demonstratii culinare si prezentari de sanatate, incepand cu ora 13:00.1.Ligia Pop – Raw Vegan Chef si Autor, Retete Vegane Fara Foc si Germeni si Vlastari – Surse de Sanatate si Energie.

2.Quark S.R.L. – aparatura de ultima generatie folosita in bucataria zilnica

3.Ligia Pop si Liliana Udrea – seminte germinate si vlastari

4.Paradisul Verde – produse naturale, bio si uleiuri presate la rece

5.Superalimente – alimente raw vegan si superfoods

6.Andreea Lazarescu – superfoods si produse raw vegan ambalate

7.Biodumbrava – microferma ecologica, cruditati bio si muraturi

8.Pukka Food – produse raw, fructe si legume bio

9.DR. Cleopatra Coroaba – detoxificare

10.Nicoleta Azoitei – aromaterapie cu uleiuri eterice pure

11.Holistic Soma – masaj, apiterapie, psihoterapie, etc.

12.Nuci de Sapun – cosmetice naturale si detergenti naturali

13.Endeasoap – sapunuri 100% naturale din uleiuri presate la rece

14.Jovis – sapunuri si cosmetice 100% naturale

15.Carti de bucate si sanatate

16.SportyChoco – bunatati raw si cosmetice handmade bio

17.CrudSiSanatos – superfoods si cosmetice handmade

18.Zepter International – linia VacSy

19.Florica Mihai – terapie Bowen si masaj cu uleiuri esentiale de puritate terapeutica

20.BioBunatati si Cosmetice Bio, marca Olivo

Lista demonstratiilor culinare si prezentarilor de sanatate, care se vor desfasura incepand cu orele 13:00. La aceste evenimente se va percepe o taxa pentru acoperirea ingredientelor si efortului.■Ligia Pop – demonstratie culinara

■Andreea Lazarescu – demonstratie culinara

■Ana Ghica si Raul Rosu – demonstratie culinara

■Dr. Cleopatra Coroaba – prezentare sanatate – hidroterapia de colon si beneficiile asupra sanatatii

■Nicoleta Azoitei – Importanta si beneficiile uleiurilor eterice pure

■Valeria Lazar (a cunoscut-o personal pe d-na Elena Nita Ibrian) – Povestea trasformarii si vindecarii personale prin hrana vie

Nota 1: Pentru comercializantii interesati, mai avem disponibile ultimele 3 standuri, de 4 si 6 mp, la preturi foarte mici. Luati legatura cu mine si va voi da detaliile necesare.


Nota 2: Pentru cei interesati in preluarea anuntului, vreau sa va multumesc din suflet pentru ajutor! Puteti prelua tot anuntul fara probleme, inclusiv harta si filmuletul.


Va multumesc si va asteptam cu drag pe toti la targ, de la mic la mare!
Sursa: http://ligiapop.com/

No comments:

Post a Comment

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time