Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Thursday, September 02, 2010

Aventura incepe din nou

Viata este o invatare constanta si marele saman Wallace Blach (Elan Negru) spunea ca ar trebui “sa mergem prin viata intr-un mod sacru”. A merge intr-un mod sacru este o arta de a trai fiecare clipa, ca si cum aceasta urmeaza sa fie ultima, de a porni la orice drum ca si cum ar fi cel dintai, de a ne trezi in fiecare dimineata ca si cum ar fi prima dimineata. A merge in mod sacru inseamna sa ne abandonam suferintele, teama, spaimele, si sa ne deschidem imensitatii fiecarei clipe. Posibilitatile noastre sunt realmente nelimitate atunci cand avem inima, spiritul si corpul deschise. Fiecare pas inainte este o noua moarte si o renastere, fiecare pas inainte este o noua descoperire si o noua vindecare.

1 comment:

  1. Viata este acolo unde te regasesti, momentul in care simti ca iti apartine clipa si ca in ea sta ascunsa o viata intreaga. (Chris Simion)

    ReplyDelete

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time