Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Tuesday, October 05, 2010

Cand incet incet ajungi sa te aproprii de o varsta, incepi sa te speri putin. Cand ajungi acolo, realizezi ca nimic nu s-a schimbat.

Desi totul se schimba. Se schimba in permanenta. E inevitabil. Nici sa te intorci la 17 ani nu poti. Inchipuie-ti ca te-ai putea intoarce in timp de fiecare data cand ai vrea, la un moment dat te-ai plictisi. Dar e genul ala de plictiseala pe care noi oamenii nu-l intelegem, pentru ca nu l-am experimentat niciodata, desi suntem nemuritori. Sufletele noastre cel putin sunt, caci corpurile le tot schimbam din cand in cand. Si ata e cat se poate de clar cand aud din ce in ce mai multe persoane spunand ca au un sentiment de deja-vu. Oare de ce? Daca ar fi sa ma gandesc de cate ori l-am avut eu, n-as termina de scris nici in 100 de zile.
Mereu m-am gandit la 30 ca la o cifra oarecare, foarte departe de mine. 30 3 asociata cu maturitatea, cu implinirea, cu reusitele, mai mari sau mai mici. 30 poate nu e doar o cifra rotunda, poate e putin mai mult. Si cand mai ai o zi si oficial implinesti 30 de ani, te simti putin aiurea. Te gadila putin obiceiul sa tragi linie si sa vezi ce iese, ca deh, asa fac toti. Dar eu n-am inteles de ce linia asta trebuie sa fie mai colorata decat cea de la 24 sau de la 32 de ani. Ce conteaza ca e 30, cu un "0" perfect rotund?

Inevitabil cazi intr-o stare melancolica, mai ales cand la geam se aud stropi de ploaie. Insa cum imi place sa cred ca-s o optimista, am alungat de dimineata toate melancoliile astea cu o cafea cu miere si niste biscuiti Digesta. Ah! Si-un ceai fierbinte acum!

PS. Acum 30 de ani, 6 octombrie venea cu mult soare sclipitor si cu vreo 29 de grade in termometre. Asa ca e musai sa sclipsesc si eu :P

2 comments:

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time