Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Thursday, December 23, 2010

Atmosfera de Craciun

Unii oameni vin in viata ta. Altii dispar. Unii fug si se indeparteaza. Altii noi apar in viata ta. Unii te inteleg, altii inca nu au deschiderea sa o faca. Pe altii ii sperie persoana ta, pe unii ii fascineaza. Prietenii se schimba si de-alungul timpului foarte putini raman constanti. Si dintre acestia, doar cativa sunt cu adevarat prieteni. Si mai putini sunt cei in care poti avea cu adevarat incredere. Lumea e in continua schimbare. Si e normal sa fie asa. Doar noi, oamenii, avem impresia uneori ca nimic nu se schimba, mai ales atunci cand schimbarea ne "loveste", pentru ca fie ea bine-venita sau nu, schimabrea e tot schimbare si tot ne sperie. Iar zilele astea aproape de Craciun si anul nou te intrebi inevitabil ce-ai mai facut si anul asta pentru ca sa-ti fie bine, ce s-a schimbat, ce nu s-a schimbat, ce e nou si ce-a ramas ca intotdeauna stiut. Perioada asta a sarbatorilor mi-a placut intotdeauna extrem de mult pentru ca inca mai pot simti acea bucurie a Craciunului pe care o simteam cand eram mica. Si probabil ca pentru o perioada (acum cativa ani) pierdusem inocenta asta absurda, bucuria asta copilareasca....pana la urma, ce?! E craciunul! Si? or sa spuna unii....da, e Craciunul, dar nu e doar atat. E vremea cand ar trebui sa ne intoarcem la inocenta, sa fim cu adevarat mai buni - nu doar sa pretindem ca suntem - e vremea cand ar trebui sa aruncam tot ce e rau din noi si sa ne imbracam cu bunatate si simplitate. Si sa ramanem imbracati in hainele astea tot anul, nu doar o luna, poate doua.
Lumea se schimba. Si din schimabrea asta faci si tu parte, fie ca vrei sau nu, atata timp cat traiesti pe acest pamant, cu totii 'circulam' in acelasi sens, desi uneori ni se pare ca avem interese diferite. Insa cu totii vrem acelasi lucru in adancul sufletului. Cu toii suntem interconectati si pana nu vom intelege ca atunci cand facem bine cuiva ne facem chiar noua un bine, nu vom reusi sa rezoman armonios, pana atunci vom fi total dezacordati.

No comments:

Post a Comment

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time