Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Friday, December 24, 2010

Briose cu ciocolata si...portocale

Acum doar zile am facut o tava de briose. Mare greseala! Trebuia sa fac doua. :-) Cel putin! In fine, m-am hotarat sa mai trantesc una diseara cand ajung acasa si sa mai fac si o tava de negrese! Asa a facut Florin o cerere speciala! Apoi m-as apuca de niste fursecuri in forma de stea, inimioara, bradut...etc. Nu inainte de a pune friptura la cuptor :D Nu stiu cand o sa fac eu atat de multe, mai ales ca am doar un cuptor, dar ce-o sa fac in ziua de Craciun daca nu sa parfumez casa cu bunatati? ;))

Si pentru ca in fiecare Craciun pomul e nelipsit, al nostru Picea Abies arata perfect pentru a fi impodobit!


Craciun Fericit!


Merry Christmas

1 comment:

  1. Craciunul! Vine Craciunul si anul acesta. Mosul cu daruri multe vine iar.E iarna si toata lumea e in asteptarea Mouslui.anul acesta MOsul sa va aduca in casa numai sanatate,inplinirea tuturor visurilor, bucurie in noul an,viata cat mai lunga sa va fie,LA MULTI ANI!

    ReplyDelete

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time