Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Monday, June 15, 2009

Nu omorati dragostea. Adorati-o!

Stateam si ma gandeam la dragoste. Cum vine ea? cand se instaleaza? de ce?
Cum de ne indragostim asa, mereu si mereu?! Si cat dureaza dragostea?
Cica ar dura 3 ani. Ei, ash! Nu mai spune! Refuz sa cred ca doar atat. Refuz sa numar dragostea in ani. Pentru ce? Nu am de ce! Dragostea nu se masoara asa. Nu se masoara deloc. Ea exista si gata! Si da, dragostea dureaza mai mult de 3 ani. Mult mai mult.

Dragostea apare exact cand te astepti mai putin. Poate esti liber s-o primesti, sau poate nu. Poate o vezi din prima, sau poate nu. Poate ti-e dat sa o primesti sau poate.... Dar te indragostesti. Dupa atata vreme, atatea experiente sentimentale, mi-am dat seama de un lucru extrem de esential intr-o relatie: fidelitatea. Cat de important este sa fii doar tu si el, partenerul tau. Prietenul tau. Iubitul tau. Amantul tau. Sotul tau. E minunat sa incerci sentimentul sigurantei si dulceata unei dimineti de duminica alaturi de iubit.
Dragii mei,nu o omorati. Adorati-o.

6 comments:

  1. "Imagineaza-ti o carte. O carte mare, de ciocolata. O carte ale carei pagini cu miros de migdale, de cacao si unt de arahide freamata cand sunt atinse. O carte vie suspendata la granita intre realitate si fantastic, dintre viata si moarte, dintre dragoste si ura. O carte ca o poarta miraculoasa intre aici si dincolo.Poti sa musti din paginile ei si o sa calatoresti intr-o alta lume.
    Imagineaza-ti o femeie. Nu , nu o femeie. Imagineaza-ti cea mai frumoasa femeie din lume.O femeie atat de frumoasa incat, daca ar putea, Dumnezeu insusi si-ar vinde sufletul pentru o noapte alaturi de ea. Doar ca, ce necaz, ce mare necaz, femeia este indragostita.De diavol.
    Imagineaza-ti o fetita.O pustoaica alba intr-o satra de tigani. O fetita frumoasa cu o carte de ciocolata, grabita sa-si implineasca destinul"
    Acesta era tot textul..dar nu a incaput:(...
    ma bucur ca ti-a placut descrierea:) >:D<

    ReplyDelete
  2. la fel ca ieri, a fost si azi, va fi si maine... si totusi nimic nu e la fel...e o monotonie in continua schimbare, o monotonie misterioasa...
    ieri este istoria...maine este misterul...azi e clipa care le uneste...
    pianul?.hm..poate e muzica de fundal, cineva imi spunea in tinpul unui recital (doar cu instrumente) "asculta muzica...imagineaza-ti ca ea poarta zborul unui fluture" poate muzica unui instrument(ales de fiecare) ii poarta zborul in viata :)
    [sper ca nu te-am plictisit]

    ReplyDelete
  3. hm... o zi grea nu inseamna un esec, inseamna ca a fost o incercare; si odata depasita, atunci inseamna ca e un succes;)
    Esti o persoana puternica; sti asta doar ca uneori uiti...si poate ai nevoie de cineva care sa iti reaminteasca ca poti infrunta orice.
    Daca iti este dat sa treci printr-o problema(oricat de grea pare ea) gandestete ca daca ti-a fost trimisa inseamna ca esti in stare sa ajungi dincolo de furtuna ei fara nici o "avarie". Nimic din ce traiesti nu este prea mult pentru tine. :) zambeste

    ReplyDelete
  4. dragostea? ... greu ...

    e precum aerul ... nu-l vezi, dar iti este necesar ... chiar vital ...
    poate usor dura comparatia mea, insa am dreptul la opinie, right?

    sau poate ... e undeva printre valurile neastamparate ale marii, cum imi place mie sa spun ...


    de ce vine? cand vine? ... hai sa lasam intrebarile si sa ne bucuram la maxim de ceea ce avem pentru ca nu stii ce-ti aduce ziua de maine ... nu?

    ReplyDelete
  5. Hmmm, Movuniq...nu, nu mi se pare dura comparatia, e chiar asa, ca aerul. Si e greu sa mai respiri cand pleaca, mai ales atunci cand te iubeste, dar tot pleaca ... sunt unele lucruri, alegeri pe care nu le intelegem, dar pe care trebuie sa le acceptam.

    ReplyDelete
  6. dap, diferenta intre dragoste si aer, e: fara dragoste poti, cu siguranta sa traiesti ;) fara aer ... inclin sa cred ca nu ...

    E greu sa respiri, insa nu e imposibil ... eu am lasat`o candva sa plece ... poate nu era a mea ... de fapt acum sunt aproape sigura ca nu era a mea ...
    Sunt multe intrebari fara raspunsuri ... sunt ... mult prea multe fapte/gesturi inexplicabile ... si crede`ma ca multe din ele chiar nu merita osteneala de a ne framanta si a ne intreba "de ce?" "oare de ce?" "mie?" ... etc ...

    huh, ce bine le vorbesc pentru altii :)

    ReplyDelete

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time