Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Thursday, December 02, 2010

Metoda José Silva. Asigurati-va succesul în viata folosind perceptia extrasenzoriala

Sa invatam sa functionam in dimensiunea corecta, adica la nivel alfa. Despre asta vorbeste metoda Jose Silva, o carte pe care o devorez chiar acum.
Cu toii ne dorim sa avem succes in viata, in toate domeniile de activitate, pentru ca atunci cand ceva scartaie, ceva nu e in regula, nu te simti in largul tau. Pentru a ajunge la succes si implinire trebuie sa urmati trei pasi simpli:

1. Învatati sa functionati în dimensiunea corecta, adica la nivel alfa. Daca ati urmat un curs Silva oarecare, înseamna ca stiti deja sa faceti acest lucru. Daca nu, va vom învata noi în cele ce urmeaza. Tot ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa va relaxati. Iar noi va vom spune exact cum.
2. Asumati-va atitudinea corecta. Veti învata ce anume sa faceti cu îndrumarile pe care le veti primi. Va vom arata cum puteti descoperi care este misiunea dumneavoastra, astfel încat s-o puteti duce la bun sfârsit.
3. Comunicati în mod corect cu inteligenta superioara, folosind mai degraba imagini mentale (vizualizare si imaginatie) decât cuvinte. Va vom arata exact cum. Este mai usor decât ati crede si oricine se poate descurca perfect.


Daca vreti sa învatati toate acestea, este necesar sa va rezervati câteva minute în fiecare zi. Pentru a obtine îndrumarea de care aveti nevoie, trebuie sa va utilizati instrumentele de comunicare spirituala. Daca veti aplica tehnicile expuse în aceasta carte - în mod corect si cu atitudinea adecvata - va veti bucura si dumneavoastra de succesul pe care l-au înregistrat atâtia altii.


No comments:

Post a Comment

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time