Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Tuesday, January 04, 2011

Afla cum ne afecteaza eclipsa de Soare


Prima eclipsa din 2011 este una partiala de Soare si se va vedea pe teritoriul Romaniei doar in proportie de 76%. Iata mai jos cum ne influenteaza, din punct de vedere astrologic, acest fenomen astronomic.
Afla cum ne afecteaza eclipsa de Soare


CAPRICORN

Fiindca Soarele se afla in semnul lor, nativii acestei zodii pot simti o lipsa de energie, si asta pentru ca Luna care eclipseaza Soarele estompeaza vitalitatea data de acest astru. In acelasi timp Capricornii ar putea fi nevoiti sa renunte la ceva, insa pe termen lung aceasta actiune e benefica, iar rasplata se va vedea curand.

VARSATOR
Acesti nativi au parte de o zi benefica mai ales din punct de vedere al carierei. Actiunile si cuvintele lor vor avea greutatea in aceasta perioada, chiar daca ei nu sunt constienti de asta.
PESTI
Pestii vor simti influenta eclipsei in viata sociala si in casa prietenilor. Vor cunoaste multi oameni in aceasta perioada, iar vechile prietenii se vor intari. Ar putea participa la evenimente sau conferinte in care vor cunoaste oameni care gandesc la fel cu ei.
BERBEC
Nativii din Berbec vor fi optimisti si increzatori in propriile forte, mai ales atunci cand incep proiecte noi. Eclipsa le poate aduce surprize, oportunitati neasteptate din punct de vedere al carierei. In toata aceasta perioada lucrurile se intampla repede, asa ca vor fi nevoiti sa reactioneze la fel.
TAUR
Taurii pot sa se astepte la oferte de calatorie sau sa planifice ei insisi o calatorie. Eclipsa ii face curiosi, insa, in acelasi timp, trebuie sa se astepte la intamplari care le-ar putea schimba viata, pe termen lung, fie ca deriva din calatoriile intreprinse, fie ca nu.
GEMENI
Eclipa de Soare ii afecteaza pe nativii din Gemeni din punct de vedere financiar sau al actelor si legalizarilor. Daca pana acum au avut de cheltuit mai mult decat erau obisnuiti, daca au avut parte de intarzieri si obstacole, aceasta eclipsa va veni sa echilibreze toate situatiile si sa le aduca vibratii favorabile.
RAC
Racii vor avea, in momentul eclipsei, ocazia sa treaca prin experiente noi, revelatoare, sau sa exprimenteze o faza mai matura a unei relatii existente. De asemenea, eclipsa le poate da curajul sa mearga mai departe, lucru putin probabil din punctul lor de vedere pana acum ceva timp.
LEU
Nativii din Leu au parte, pe langa eclipsa de Soare, si de o conjunctie extrem de rara intre Jupiter si Uranus care le poate aduce un eveniment complet neasteptat, care-i va umple de fericire. Eclipsa le poate aduce posibilitatea reglementarii, in favoarea lor, a unor probleme financiare (refinantari avantajoase, etc.
FECIOARA
Eclipsa le aduce nativilor din Fecioara o perioada extraordinara din punct de vedere sentimental. Cei care au deja un partener se vor simti fericiti si impliniti in cuplu, iar cei care sunt singuri au toate sansele, in aceasta perioada, sa-si gaseasca jumatatea.
BALANTA
Balantele se vor concentra pe problemele legate de casa, proprietate, fie ca e vorba de casa in care locuiesc ei sau cei apropiati lor. In acelasi timp, isi vor dedica foarte mult timp familiei.
SCORPION
Nativii din Scorpion ar putea avea parte de o calatorie neprevazuta care, insa, le va face placere, chiar daca e vorba de o calatorie de afaceri. Au un tonus bun, iar ritmul acestei perioade e mult mai alert decat in decembrie.
SAGETATOR
Eclipsa de Soare le aduce Sagetatorilor noi surse de venit si ii influenteaza din punct de vedere al banilor pe care-i castiga si pe care-i cheltuie.

1 comment:

  1. Ati fi interesat de un schimb de link cu site-ul nostru? Astept un raspuns pe adresa de email lasata in semnatura. Va multumesc anticipat.

    ReplyDelete

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time