Adevărul o să vă facă liberi, dar înainte de asta o să vă supere rău de tot. Restul e poveste!

The truth will set you free, but first it will hurt your bones. The rest is history!

Motto

Marry a man who you can talk with, who you can communicate with, and you marry happiness. (No, that’s not a quotation from one of those “smart” books that teach you how to manage your relationship. That is my acceptation and those are my words.)

DIN 25 MARTIE 2011 ma gasiti pe http://cristinaparus.com/ Ne vedem acolo!

Thursday, January 20, 2011

Lapte de migdale

Nu am cuvinte sa-ti spun cat de incantata am fost cand am incercat prima data laptele de migdale! Este atat de bun, incat l-as bea ca pe apa! Prima mea incercare a fost fara sa-l strecor: am baut laptele si am rontait migdalele. A doua incercare a fost in dimineata asta cand am strecurat migdalele blenduite si am savurat cu adevarat gustul laptelui. Un deliciu!

Pentru reteta asta se foloseste o mana de migdale decojite(sau mai multe, daca vreti) puse la inmuiat cateva ore (eu le tin vreo 3 ore) apa si o lingurita de miere (optional). Se pun la blender si se amesteca pana cand lichidul e laptos si spumos, adica vreo 60-90 de secunde :D Se serveste pe loc cu multa pofta! :-)

Eu i-am pus si putina scortisoara deasupra, dar poate fi amestecat si cu cacao. :-) Prima data i-am pus jumatate de lingurita de miere si mi s-a parut dulce. A doua oara l-am lasat fara si e minunat (pentru gustul meu)!

1 comment:

  1. Buna ziua. V-ar interesa un schimb de link cu magazinul nostru online? V-am fi recunoscatori si va multumim anticipat. Ne puteti gasi pe adresa de email admin[at]copiatexamen.ro unde [at] este @.

    O zi buna in continuare.

    ReplyDelete

Have something to say?? Drop it in here!

Web Informer Button
Love, Share, Smile All The Time